Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SPIRIT GUM

SPIRIT GUM

Regular price €18,00
Regular price Sale price €18,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Ky ngjitës i lëngshëm mat mund të aplikohet lehtësisht me saktësi duke përdorur aplikuesin e tij të furçës. Përdoret për të aplikuar copa flokësh (mjekër, mustaqe, mustaqe dhe borzione, flokë leshi krep), kapele tullace, proteza, një sërë efektesh speciale (Plasto Wax, dyllë të tjerë, etj.) dhe të gjitha llojet e stolive të lehta (pupla, dantella. , fletë ari, etj.). Ai qëndron për disa orë, duke i rezistuar nxehtësisë dhe ujit, dhe përdoret si plastifikues i aplikuar mbi produkte të caktuara për të rritur qëndrueshmërinë e tyre (Plasto Wax, mbulesa vetullash, etj.). Në përgjithësi nuk irriton lëkurën, por duhet të testohet në lëkurë të ndjeshme përpara përdorimit.

Benefitet

Përdorimi

Pastroni lëkurën përpara aplikimit me alkool ose tonik që përmban alkool për të përmirësuar ngjitjen. Aplikoni ngjitësin duke përdorur aplikuesin e furçës së tij, qoftë në pjesën e flokëve ose direkt në lëkurë. Prisni disa sekonda që ngjitësi të ngurtësohet përpara se të vendosni pjesën e flokëve, protezën ose kapelën tullac për të përmirësuar ngjitjen. Meqenëse është shumë ngjitëse, është e nevojshme vetëm një sasi e vogël e Spirit Gum. Aplikimi i tepërt i ngjitësit mund të rezultojë në një shtresë plastike që është e dukshme nga kamera. Edhe pse ngjitësi është mat, fshijeni skajin e pjesës së flokëve, protezës ose kapelës tullac, pasi të keni vendosur, me pambuk të lagur ose me një leckë të butë për të eliminuar çdo shkëlqim që mund të shihet në kamera. Për të hequr copat e flokëve, protetikët ose kapakët tullac nga lëkura, shpërndani gradualisht ngjitësin midis skajit dhe lëkurës duke përdorur një syth pambuku ose një shkop druri (të mbështjellë në pambuk) të zhytur në heqës ngjitës. Për të ruajtur flokët, protezat dhe kapelat tullac, pastroni me kujdes zonat në kontakt me ngjitësin duke përdorur heqësin e ngjitësit Gum Off. Hiqeni ngjitësin në lëkurë me pambuk të zhytur në Gum Off dhe më pas aplikoni një krem ​​zbutës të lëkurës.
Shmangni skajin e brendshëm të syrit. Mos e aplikoni në plagë të hapura ose lëkurë problematike ose të irrituar. Në rast pickimi, acarimi ose alergjie, hiqni menjëherë ngjitësin duke përdorur Gum Off, shpëlajeni tërësisht, veçanërisht sytë dhe aplikoni produktin e duhur mjekësor.
Mos e gëlltisni dhe mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.
Provoni ngjitësin në lëkurë përpara përdorimit. Pastroni qafën e shishes me Gum Off përpara se ta mbyllni në mënyrë që ngjitësi të mos thahet, duke e mbyllur shishen përgjithmonë. Megjithatë, nëse kjo duhet të ndodhë, njomni shishen në ujë shumë të nxehtë.

Ingredientët

View full details