Skip to product information
1 of 3

Make Up For Ever

SPARKLE BRUSH SET

SPARKLE BRUSH SET

Regular price €67,92
Regular price €67,92 Sale price €67,92
Në ulje Shitur
Tax included.
SET-i i furçave SPARKLE, me një çantë me shkëlqim, përmban katër furça të domosdoshme për aplikim të përsosur:
• Furça e fondatinës #106, një furçë mesatare e sheshtë dhe e rrumbullakosur për t'u përdorur në të gjithë fytyrën.
• Precision Powder Brush #128, një furçë pudre e gjatë, e sheshtë dhe me një majë të ngushtuar kryesisht për përdorim në fytyrë, qafë dhe shpatulla të sipërme.
• Furçë e sheshtë e rrumbullakët Blush #156 , një furçë e sheshtë, e rrumbullakosur për aplikim të lehtë të blush.
• Precision Blender Brush #216, një furçë mesatare, e rrumbullakosur që përdoret për të smudge përgjatë vijës së qerpikëve.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details