Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SMUDGER BRUSH - SMALL - 206

SMUDGER BRUSH - SMALL - 206

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e vogël, e shkurtër dhe e ngushtuar mund të përdoret për të përzier dhe vendosur produktin në konturin e syve, si dhe për të aplikuar produktin në kapakun e syrit. Fortësia e tij lejon aplikim të kontrolluar. Mund të përdoret me kremra, lëngje dhe pudër pluhur.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem, i lëngshëm, pluhur kompakt.

Benefitet

Përdorimi

Maja e saj e ngushtuar përdoret për të përzier dhe njollosur çdo produkt në konturet e syve. Fijet dhe qëndrueshmëria e tij ofrojnë një përdorim të kontrolluar.
Këshillë profesionale: Të gjithë grimierët profesionistë që pëlqejnë të përdorin brushat në mënyra alternative, gjithashtu zgjedhin këtë furçë për të vizatuar vija në fytyrë dhe për të aplikuar grimin e buzëve dhe të gjitha llojet e produkteve në hapësira të vogla.

Ingredientët

View full details