Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SMOKY STRETCH 7ML - BLACK

SMOKY STRETCH 7ML - BLACK

Regular price €28,00
Regular price Sale price €28,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Falë kompleksit të tij ekskluziv Flex Control, formula SMOKY STRETCH rrëshqet mbi qerpikët për t'u dhënë atyre gjatësi të jashtëzakonshme dhe definicion të përsosur.
Furça e saj e pajisur me një mori "thumbash" kap çdo qerpik nga rrënja për ndarje optimale, pa efekt grumbullimi. Pikat më të vogla do të bëjnë mrekulli në qerpikët më të shkurtër.

Benefitet

Përdorimi

Vendoseni aplikuesin në rrënjën e qerpikëve të sipërm. Zgjateni produktin drejt majës së qerpikëve me një lëvizje të lehtë zigzag për t'i ndarë sa më mirë.
Aplikoni produktin sipër dhe poshtë qerpikëve të sipërm dhe të poshtëm.
Përdorni fundin e hollë të furçës për të aksesuar qerpikët më të shkurtër. Përsëriteni derisa të arrihet rezultati i dëshiruar.

Ingredientët

View full details