Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SMOKY LASH 7ML - BLUE

SMOKY LASH 7ML - BLUE

Regular price €28,00
Regular price Sale price €28,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Një rimel i cili jep volum, gjatësi, kthim dhe pigment intensiv. Smoky Lash ofron përfitime duke përfshirë volumin, kthimin, gjatësinë dhe definicion. Pigmentet e pasura blu ofrojnë fitim shtesë në ngjyrë, ndërsa furça e saj unike siguron që çdo qerpik të jetë i lyer .

Benefitet

Përdorimi

Për volum maksimal, aplikoni Smoky Lash sipër dhe poshtë qerpikëve, në mënyrë të barabartë nga e majta në të djathtë.
Për të ndarë qerpikët individualisht, aplikoni Smoky Lash nga rrënjët deri te majat.
Për të rritur volumin dhe për të krijuar një efekt faux-lash, aplikoni disa shtresa Smoky Lash.

Ingredientët

View full details