Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SMOKY EXTRAVAGANT 7ml

SMOKY EXTRAVAGANT 7ml

Regular price €28,00
Regular price Sale price €28,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Arma më e mirë për një pamje të parezistueshme,rimeli me volum AQUA SMOKY EXTRAVAGANT bashkon të gjitha dëshirat tuaja. Ndikimi mahnitës i pigmenteve të tij ultra intensive e bën shikimin të pashmangshëm. Furça e saj ergo-konike zgjat dhe ndan qerpikët me saktësi të saktë.


Benefitet

Përdorimi

Përdorni gjerësinë e furçës për të aplikuar rimel nga rrënja në majë të qerpikëve dhe përdorni majën e imët të furçës për zonat e vështira për t'u arritur (qerpikët e shkurtër, qoshet e brendshme dhe të jashtme, etj.).
Aplikoni maskarën me lëvizje para-mbrapa, nga e majta në të djathtë për të optimizuar efektin e volumit. Për të rritur efektet volumizuese dhe zgjatëse, përsëritni aplikimet e Smoky Extravagant

Ingredientët

View full details