Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SMODGER BRUSH - MEDIUM

SMODGER BRUSH - MEDIUM

Regular price €37,00
Regular price Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë elastike dhe e dendur ofron fibra të buta që mund të përdoren për të përzier dhe vendosur produktet në mënyrë delikate në zonat që ju dëshironi.
Lloji i fibrave: të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Kremoze.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details