Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SMALL VANITY BAG WITH SLIDING TRAYS

SMALL VANITY BAG WITH SLIDING TRAYS

Regular price €200,00
Regular price €200,00 Sale price €200,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një çantë cilësore dhe e fortë për të ruajtur dhe organizuar numrin maksimal të produkteve në një hapësirë minimale, me 4 pjesë rrëshqitëse që lejojnë një akses të lehtë te produktet. 4 pjesët rrëshqitëse lejojnë një hapje të gjerë të përshtatshme të çantës që ofron shikueshmëri të mirë dhe akses të lehtë në përmbajtjen e çantës. Doreza e sipërme mbajtëse dhe rripi i shpatullave ju lejojnë të ngrini cantën me lehtësi dhe rehati, ose ta vendosni mbi supe kur është shumë e rëndë.

Përmasat: 305 x 220 x 220 mm
Pesha: 3 kg

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details