Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SILVER KSV MAKE UP CASE

SILVER KSV MAKE UP CASE

Regular price €220,00
Regular price €220,00 Sale price €220,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Silver ksv make up case përdoret  për të ruajtur të gjitha produktet dhe mjetet tuaja kozmetike. Produktet nuk përfshihen - produktet shiten veçmas.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details