Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SILICONE APPLICATOR - 224

SILICONE APPLICATOR - 224

Regular price €19,00
Regular price Sale price €19,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Me teknologji të re, ky aplikues silikoni i sheshtë dhe me majë është projektuar për të mbledhur dhe aplikuar me saktësi pluhurat dhe shkëlqimin pa u shpërndarë ose rënë produkti nën sy. Maja e saj e mprehtë lejon aplikim shumë të saktë.

Teksturat e rekomanduara: Pluhura të lirshme,xixa, vezulluese.

Benefitet

Përdorimi

Artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë aplikues për të krijuar linja shkëlqimi kur bëjnë grim të përpunuar artistik. Silikoni është gjithashtu shumë i lehtë për t'u pastruar, madje edhe me alkool, dhe është krejtësisht higjienik për t'u përdorur. Me majën e tij të butë silikoni, ky aplikues mund të përdoret gjithashtu për të aplikuar në mënyrë të sigurtë qerpikët e rremë.

Ingredientët

View full details