Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SHADER BRUSH - SMALL - 220

SHADER BRUSH - SMALL - 220

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Shader Brush është një furçë e vogël, e sheshtë, e fortë dhe në formë të rrumbullakët që siguron aplikim të bollshëm të produktit për një ngjyrë të njëtrajtshme dhe rezultate intensive. Mund të përdoret me kremra, pudra pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudra pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Fijet e furçës ofrojnë aplikim të produktit për ngjyra të njëtrajtshme dhe rezultate intensive.
Këshillë profesionale: Kjo furçë origjinale me shumë qëllime është një domosdoshmëri në kompletet e artistëve profesionistë të grimit që e përdorin atë për të aplikuar korrektor, concealer, highlighter dhe buzëkuq.

Ingredientët

View full details