Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SHADER BRUSH - SMALL - 220

SHADER BRUSH - SMALL - 220

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë e vogël, e sheshtë, e fortë dhe në formë të rrumbullakët që siguron aplikim të bollshem të produktit për një ngjyrë të barabartë dhe rezultate intensive. Mund të përdoret me kremra, pudra pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem,pudra pluhur dhe kompakte. .

Benefitet

Përdorimi

Fijet e tij ofrojnë aplikim të bollshem të produktit për ngjyra të njëtrajtshme dhe rezultate intensive.
Këshillë profesionale: Kjo furçë origjinale me shumë qëllime është një domosdoshmëri në kompletet e artistëve profesionistë të grimit që e përdorin atë për të aplikuar korrektor, concealer, highlighter dhe buzëkuq.

Ingredientët

View full details