Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SHADER BRUSH - MEDIUM - 226

SHADER BRUSH - MEDIUM - 226

Regular price €28,00
Regular price €28,00 Sale price €28,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Ideale për aplikimin e hijeve të syve me krem, kjo furçë me madhësi mesatare lejon aplikimin dhe përzierjen e shpejtë në qepallë, në mënyrë të moderuar deri në intensive të ngjyrave. Fundi i saj i ngushtuar lejon saktësi dhe detaje. Mund të përdoret me kremra si dhe me pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Gjerësia e tij përdoret për të aplikuar dhe përzier me shpejtësi të gjitha llojet e produkteve të syve në qepallat dhe pjesën e vetullave.
Këshillë profesionale: Të gjithë grimierët profesionistë që pëlqejnë të përdorin furçat në mënyra alternative, zgjedhin këtë furçë për të vizatuar vija në fytyrë dhe për të aplikuar grimin e buzëve dhe të gjitha llojet e produkteve në zona të mëdha.

Ingredientët

View full details