Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SHADER BRUSH - LARGE - 230

SHADER BRUSH - LARGE - 230

Regular price €37,00
Regular price €37,00 Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e madhe, e rrumbullakosur dhe e ngushtë është fleksibël dhe përdoret për të aplikuar, përzier dhe vendosur shpejt të gjitha llojet e produkteve të syve. Mund të përdoret me kremra, pudra pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

E ngjashme me furçën 228, fleksibiliteti i saj përdoret për të aplikuar, përzier dhe vendosur shpejt të gjitha llojet e produkteve të syve.
Këshillë profesionale: Artistët e grimit e pëlqejnë këtë furçë për shkathtësinë që ju ofron.

Ingredientët

View full details