Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SHADER BRUSH - LARGE - 230

SHADER BRUSH - LARGE - 230

Regular price €37,00
Regular price Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e madhe, e rrumbullakosur, e ngushtë  është fleksibël dhe përdoret për të aplikuar, përzier dhe vendosur shpejt të gjitha llojet e produkteve të syve. Forma e tij e hollë siguron fitim të lehtë deri në mesatar të produktit. Mund të përdoret me kremra, pudra pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem, pluhura të lirshme dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

E ngjashme me furçën 228, fleksibiliteti i saj përdoret për të aplikuar, përzier dhe vendosur shpejt të gjitha llojet e produkteve të syve. Hollësia e tij ofron fitim të lehtë deri në mesatar të produktit.
Këshillë profesionale: Artistët e grimit e pëlqejnë këtë furçë për shkathtësinë qe ju ofron.

Ingredientët

View full details