Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SCULPTING KIT

SCULPTING KIT

Regular price €42,00
Regular price Sale price €42,00
Në ulje Shitur
Tax included.

SCULPTING KIT është një dyshe pluhurash kompakte të krijuara për të skalitur dhe korrigjuar vëllimet e fytyrës duke luajtur në kontrastet midis dritës dhe hijes. Ngjyra e errët e vendosur  zvogëlon vëllimet, nuanca e lehtë e aplikuar në pjesët e spikatura të fytyrës i thekson ato.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni dy furça, njëra për nuancën më të hapur, tjetra për nuancën më të errët.Gradoni dy ngjyrat së bashku për të barazuar rezultatin dhe për të rikrijuar një vëllim natyral.
Këshillë profesionale: Aplikoni modeluesit e dritës dhe hijes (hija më e lehtë për të rritur volumin dhe nuanca më e errët për t'u thelluar) për të rinovuar dhe ngritur tiparet, për të holluar ovalin e fytyrës dhe për të fshirë zonat e padëshiruara. Në nuancat e lëkurave të hapura, përdorni nuancën më të çelur për të matizuar ngjyrën, si një pudër klasike e shtypur. Të dyja ngjyrat mund të përdoren në sy për të arritur një pamje natyrale.

Ingredientët

View full details