Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ROUND SYNTHETIC SPONGE

ROUND SYNTHETIC SPONGE

Regular price €8,50
Regular price €8,50 Sale price €8,50
Në ulje Shitur
Tax included.

Sfungjeri i rrumbullakët sintetik është mjeti ideal për aplikim të shpejtë të grimit në zona të mëdha. Tekstura e saj e lehtë ndihet e butë në lëkurë dhe e bën të lehtë për t'u larë.

Benefitet

Përdorimi

Madhësia e këtij sfungjeri është ideale për të aplikuar shpejt produktin në zona të mëdha. E bërë nga i njëjti material si sfungjeri sintetik i rrumbullakët, sfungjeri i trupit ndihet i butë në lëkurë dhe pastrohet lehtë me shampo sfungjeri ose ujë dhe sapun të nxehtë.

Ingredientët

View full details