Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ROUND SHADER BRUSH - SMALL-210

ROUND SHADER BRUSH - SMALL-210

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e vogël, e shkurtër, tepër e dendur dhe e rrumbullakosur përdoret për aplikimin e produktit në një zonë të caktuar, si vija e qerpikëve dhe qepallat. Dendësia e saj i lejon furçës të nxjerrë një rezultat intensiv dhe të përziejë me saktësi dhe lehtësi tekstura të ndryshme. Mund të përdoret me kremra, pudra pluhur dhe të shtypura.

Lloji i fibrave: Të drejta
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Fundi i tij i fortë i rrumbullakët mund të përziejë me saktësi dhe lehtësi tekstura të ndryshme. Artistët profesionistë të grimit që punojnë në sesione fotografike, përdorin këtë furçë kur aplikojnë grim në mënyrë që të dale një rezultat "halo" me ngjyra.

Ingredientët

View full details