Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ROUND SHADER BRUSH - SMALL-210

ROUND SHADER BRUSH - SMALL-210

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e vogël, e shkurtër dhe tepër e dendur, e rrumbullakosur përdoret për aplikimin e produktit në një zonë të caktuar, si vija e qerpikëve dhe qepallat. Dendësia e saj i lejon furçës të rrëmbejë bujarisht produktin për një rezultat intensiv dhe të përziejë me saktësi dhe lehtësi tekstura të ndryshme. Mund të përdoret me kremra, pudra të lirshme dhe të shtypura.

Lloji i fibrave: Drejt

Teksturat e rekomanduara: Krem, pluhura të lirshme dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë pro: Fundi i tij i fortë i rrumbullakët mund të përziejë me saktësi dhe lehtësi tekstura të ndryshme. Artistët profesionistë të grimit që punojnë në sesione fotografike, përdorin këtë furçë kur aplikojnë grim të bukurisë dhe modës në mënyrë që të merrni një rezultat të përhapur të aureolës me ngjyra.

Ingredientët

View full details