Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ROUND SHADER BRUSH - MEDIUM - 240

ROUND SHADER BRUSH - MEDIUM - 240

Regular price €33,00
Regular price Sale price €33,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e shkurtër, tepër e dendur, përdoret për të aplikuar dhe përzier produktin në të gjithë zonën e syve. Për shkak të densitetit të tij, produkti është bujar dhe fibrat e tij ofrojnë fitim mesatar deri në të lartë të produktit. Mund të përdoret me kremra dhe pluhura.

Lloji i fibrave: Drejt dhe të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe pluhur.

Benefitet

Përdorimi

Falë madhësisë së saj, kjo furçë përdoret për aplikimin dhe përzierjen e produkteve në të gjithë zonën e syve (qepallë dhe vetull).
Këshillë profesionale: Kur bëni grim me shumë ngjyra, artistët e grimit përdorin këtë furçë për të aplikuar produkte me shumë pigmentim pa rrezikun e rënies së grimcave nën sy ose në faqe.

Ingredientët

View full details