Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

RHODOID SPATULA

RHODOID SPATULA

Regular price €11,00
Regular price Sale price €11,00
Në ulje Shitur
Tax included.

E përdorur gjerësisht nga profesionistët, kjo spatul përdoret për të marrë produkte kozmetike në mënyrë higjienike. Mund të përdoret gjithashtu si paletë për përzierjen e ngjyrave të ndryshme dhe duhet pastruar me alkool.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details