Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

REFILLABLE PRO MAKEUP PALETTE

REFILLABLE PRO MAKEUP PALETTE

Regular price €22,00
Regular price €22,00 Sale price €22,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një kuti e personalizueshme dhe magnetike që mund të mbajë çdo produkt me një bazë magnetike. Madhësia XL mund të mbajë 32 Artist Color Shadows dhe 16 nuanca Artist Face Color. Përmasat: 11cm x 26cm

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details