Skip to product information
1 of 8

Make Up For Ever

REFILL AQUA BROW 7 ml

REFILL AQUA BROW 7 ml

Regular price €25,00
Regular price Sale price €25,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Aqua Brow është një xhel shumë i pigmentuar që rrit dhe riformon vetullat natyrale. Formula e tij superiore e papërshkueshme nga uji krijon një mbajtje të fortë ndërsa përqendrimi i lartë i pigmenteve lejon një fitim intensiv të ngjyrave që nuk zbehet. Tekstura kremoze e xhelit të Aqua Brow jep një rezultat të barabartë, natyral që do të zgjasë gjatë gjithë ditës.

Benefitet

Përdorimi

Aplikoni një sasi të vogël Aqua Brow në anën e pasme të dorës ose ne një shpatull.Përdorni një furçë të pjerrët për të mbushur çdo zonë të rrallë, më pas përzieni për një rezultat natyral.Përdorni një furçë të imët për të nxjerrë qime individuale. Hiqeni me një pastrues të grimit të syve të papërshkueshëm nga uji.
KËSHILLË PRO: mund të përdoret edhe me furçë qerpikësh për të ngjyrosur flokët gri, mustaqet dhe thinjat.

Ingredientët

View full details