Skip to product information
1 of 2

Make Up For Ever

PROFESSIONAL BAG

PROFESSIONAL BAG

Regular price €136,00
Regular price Sale price €136,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një çantë fleksibël me ndarje të shumta me zinxhir dhe xhepa rrjetë për organizimin dhe ruajtjen e kompletit tuaj të grimit.
Madhësia: 400 mm x 280 mm
Pesha: 1270 g

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details