Skip to product information
1 of 5

Make Up For Ever

PRO FINISH 10g

PRO FINISH 10g

Regular price €42,00
Regular price Sale price €42,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Një fondatinë mat oil-free, kjo formula novatore, me shumë përdorime mund të përdoret ose si fondatinë ose si setting powder.

Përzihet pa problem dhe korrigjon lëkurën në çast për mbulim të padukshëm dhe një ton të barabartë të lëkurës me një përfundim natyral, mat. E pasuruar me përbërës hidratues, lëkura qetësohet pasi pigmentet japin ngjyrë të ndërtueshme me fuqi qëndruese. I pershtatshem per lekurat normale ne te kombinuara.

Benefitet

Përdorimi

Për mbulim më të plotë aplikoni Pro Finish me aplikuesin e sfungjerit. Për mbulim të pastër aplikojeni me një furçë fluffy . Pro Finish mund të përdoret vetëm ose mbi bazën e lëngshme për të dhënë mbulim shtesë.

Ingredientët

View full details