Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION SMUDGER BRUSH - SMALL - 202

PRECISION SMUDGER BRUSH - SMALL - 202

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e sheshtë, pak e ngushtuar përdoret për të aplikuar të gjitha teksturat përgjatë vijës së qerpikëve dhe konturit të syve me saktësi të lartë. Fijet e tij të forta ofrojnë një aplikim të kontrolluar që është thelbësor për efektin smoky. Mund të përdoret me kremra, lëngje dhe pluhura kompakte.
Lloji i fibrave: Drejt

Benefitet

Përdorimi

Fijet dhe qëndrueshmëria e tij ofrojnë një aplikim të kontrolluar.
Këshillë profesionale: Artistët e grimit të specializuar në transformimet skenike përdorin këtë furçë për të bërë buzët me ngjyra të zeza ose shumë të errëta dhe për t'i përzier ato me saktësi ekstreme për të transformuar buzët dhe si rrjedhojë për të ndryshuar personalitetin e aktorëve.

Ingredientët

View full details