Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION SMUDGER BRUSH - SMALL - 202

PRECISION SMUDGER BRUSH - SMALL - 202

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e sheshtë, pak e ngushtuar përdoret për të aplikuar dhe njollosur të gjitha teksturat përgjatë vijës së qerpikëve dhe konturit të syve me saktësi të lartë. Fijet e tij të forta ofrojnë një aplikim të kontrolluar që është thelbësor për efektin smoky. Mund të përdoret me kremra, lëngje dhe pluhura të shtypura.
Lloji i fibrave: Drejt

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details