Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION SMUDGER BRUSH - MEDIUM - 212

PRECISION SMUDGER BRUSH - MEDIUM - 212

Regular price €30,00
Regular price Sale price €30,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë ka një majë mesatare, të rrumbullakosur dhe të ngushtuar që lejon aplikimin e saktë. Butësia e fibrave lejon që furça të arrijë zonat më të vogla të syve për një rezultat shumë konciz. Mund të përdoret me pudër pluhur dhe të presuar.
Lloji i fibrave: me valë
Teksturat e rekomanduara: pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të përzier dhe vendosur çdo ton sysh . Me majën e saj të ngushtuar dhe llojin e fibrave, butësia e saj përdoret për të arritur zonat më të vogla, si këndi i brendshëm i syrit ose vija e qerpikëve, për një rezultat shumë të saktë.
KËSHILLË PRO: Kur bëni grim të sofistikuar, artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë në mënyrë më specifike për të hijezuar rrudhat dhe për të krijuar një efekt "bananeje".

Ingredientët

View full details