Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION SHADER BRUSH - SMALL-208

PRECISION SHADER BRUSH - SMALL-208

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë e vogël, e rrafshët dhe e ngushtuar që është ideale për hijezim dhe ofron aplikim të saktë në kapak të syve dhe përgjatë vijës së qerpikëve. Mund të përdoret me krem, pudra pluhur dhe të shtypura.

Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Koka e saj e sheshtë dhe e ngushtuar ofron aplikim të saktë në kapak të syve dhe përgjatë vijës së qerpikëve për një rezultat të përsosur.
Këshillë profesionale: Artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë për grim artistik, origjinal dhe të pazakontë.

Ingredientët

View full details