Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION SHADER BRUSH - SMALL-208

PRECISION SHADER BRUSH - SMALL-208

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë e vogël, e rrafshët dhe e ngushtuar që është ideale për hijezim dhe ofron aplikim të saktë në kapak dhe përgjatë vijës së qerpikëve. Mund të përdoret me krem, pluhura të lirshme dhe të shtypura.

Lloji i fibrave: Drejt

Teksturat e rekomanduara: Krem, pluhura të lirshme dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Koka e saj e sheshtë dhe e ngushtuar ofron aplikim të saktë në kapak dhe përgjatë vijës së qerpikëve për një rezultat të përsosur.
Këshillë profesionale: Artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë për grim artistik, origjinal dhe të pazakontë si teknika e "bananes së hapur".

Ingredientët

View full details