Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION SHADER BRUSH - MEDIUM-228

PRECISION SHADER BRUSH - MEDIUM-228

Regular price €28,00
Regular price €28,00 Sale price €28,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë me përmasa mesatare, në formë lopate është fleksibël dhe nuk ka kënde të mprehta, duke lejuar një rezultat të njëtrajtshëm dhe intensiv. Ky mjet është i dobishëm për harkun e vetullave, si dhe për qepallën. Mund të përdoret me kremra, pudra pluhur dhe kompakte.

Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Artistëve profesionistë të grimit që punojnë në filma pëlqejnë saktësinë e kësaj furçe për të krijuar një grim shumë të mprehtë dhe të përsosur për një pamje realiste në ekran.

Ingredientët

View full details