Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION SHADER BRUSH - LARGE - 244

PRECISION SHADER BRUSH - LARGE - 244

Regular price €37,00
Regular price €37,00 Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë praktike është më e trashë dhe me fijet e saj të dendura jep një produktivitet mesatar deri në të lartë. Madhësia e tij lejon aplikim të shpejtë dhe të njëtrajtshëm në të gjithë sipërfaqen e qepallës. Mund të përdoret me kremra, pudra pluhur dhe kompakte.

 

Lloji i fibrave: Të drejtë

Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.


Benefitet

Përdorimi

Dendësia dhe fibrat e kësaj furçe përdoren për të aplikuar dhe për të përzier të gjitha llojet e produkteve të syve shpejt dhe në mënyrë të njëtrajtshme.
Këshillë profesionale: Kjo furçë është thelbësore për të gjithë grimierët profesionistë, të cilët e përdorin atë për të aplikuar pluhur, krem dhe produkte me bazë uji për të mbuluar me saktësi zona të ndryshme të fytyrës dhe trupit.

Ingredientët

View full details