Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION SHADER BRUSH - LARGE - 244

PRECISION SHADER BRUSH - LARGE - 244

Regular price €37,00
Regular price Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë praktike është më e trashë dhe me shumë qëllime, me fijet e saj të dendura që japin produktivitet mesatar deri në të lartë. Madhësia e tij lejon aplikim të shpejtë dhe të barabartë në të gjithë sipërfaqen e qepallës. Mund të përdoret me kremra, pudra të lirshme dhe të shtypura.

Lloji i fibrave: Drejt

Teksturat e rekomanduara: Krem, pluhura të lirshme dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Dendësia dhe fibrat e kësaj furçe përdoren për të aplikuar dhe për të përzier të gjitha llojet e produkteve të syve shpejt dhe në mënyrë të barabartë. Përdorni për fitim mesatar deri në të lartë të produktit.
Këshillë profesionale: Kjo furçë është bazë dhe thelbësore për të gjithë grimierët profesionistë, të cilët e përdorin atë për të aplikuar pluhur, krem dhe produkte me bazë uji për të mbuluar me saktësi zona të ndryshme të fytyrës dhe trupit.

Ingredientët

View full details