Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION POWDER BRUSH - 128

PRECISION POWDER BRUSH - 128

Regular price €54,00
Regular price €54,00 Sale price €54,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Ideale për aplikim të saktë të pudrës me një rezultat të përsosur. Koka e saj me shtresa, ovale ofron aplikim të saktë dhe mund të përdoret me pudër pluhur dhe kompakte.

Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni furçën për aplikim të saktë të pudrave pluhur për një rezultat të përsosur. Koka e saj me shtresa dhe ovale ofron aplikim të saktë në zona të caktuara të fytyrës.
Këshillë profesionale: Artistët e grimit e duan këtë furçë për formën e saj dhe përzierjen e fibrave për të skalitur formën e fytyrës dhe trupit në hije dhe dritë.

Ingredientët

View full details