Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION POWDER BRUSH - 128

PRECISION POWDER BRUSH - 128

Regular price €54,00
Regular price Sale price €54,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Ideale për aplikim të saktë të pudrës me një rezultat të përsosur. Koka e saj me shtresa, ovale ofron aplikim të saktë dhe mund të përdoret me pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Drejt dhe me valë.
Teksturat e rekomanduara: pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Artistët e grimit e duan këtë furçë për formën e saj dhe përzierjen e fibrave për të skalitur formën e fytyrës dhe trupit në hije dhe dritë.

Ingredientët

View full details