Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION LIP BRUSH - 302

PRECISION LIP BRUSH - 302

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Furça e buzëve #302 është një furçë tepër e fortë në formë të rrumbullakët, e bërë nga fibra sintetike të drejta, me butësi të pakrahasueshme. Kjo furçë profesionale e cilësisë premium me një dizajn unik është rezultat i një dizajni të personalizuar.

Benefitet

Përdorimi

Kjo furçë rekomandohet për buzëkuq dhe shkëlqyes. Vendosja e kapakut në dorezë e zgjat furçën për kapje më të mirë.
Këshillë profesionale: Për higjienë të përsosur dhe për të zgjatur jetën e furçës suaj, sigurohuni që ta pastroni rregullisht duke përdorur Purifying Brush Cleanser.

Ingredientët

View full details