Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION HIGHLIGHTER BRUSH - 144

PRECISION HIGHLIGHTER BRUSH - 144

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë me shumë përdorime mund të përdoret për aplikim të saktë me mbulim të lehtë deri në mesatar. Përdoreni për të fshehur në mënyrë natyrale rrathët poshtë syve dhe papërsosmëritë e lëkurës ose për të theksuar faqet dhe sytë. Mund të përdoret me krem, xhel si dhe pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Të valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: Xhel, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të krijuar hije dhe theksim të saktë në faqe dhe sy.
Këshillë profesionale: Përdoreni për të vizatuar linja të mprehta ose grafike në trup në pikturat e trupit ose të fytyrës.

Ingredientët

View full details