Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION HIGHLIGHTER BRUSH - 144

PRECISION HIGHLIGHTER BRUSH - 144

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë me shumë përdorime mund të përdoret për aplikim të saktë me mbulim të lehtë deri në mesatar. Përdoreni për të fshehur në mënyrë natyrale rrathët poshtë syve dhe papërsosmëritë e lëkurës ose për të theksuar dhe skalitur faqet dhe sytë. Mund të përdoret me krem, xhel si dhe  pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: me onde
Teksturat e rekomanduara: Xhel, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të krijuar hije dhe theksim të saktë në faqe dhe sy. Ofron fitim të lehtë deri në mesatar të produktit.
KËSHILLA PRO: Përdoreni për të vizatuar linja të mprehta ose grafike në trup në pikturat e trupit ose të fytyrës.

Ingredientët

View full details