Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION FOUNDATION BRUSH - SMALL - 100

PRECISION FOUNDATION BRUSH - SMALL - 100

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Precision Foundation Brush është një furçë e vogël, e mprehtë dhe e dendur për aplikimin e fondatinës me saktësi. Fibrat e furçës janë të drejta dhe funksionojnë më mirë për përhapjen e kremrave dhe fondatinave të lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni furçën për të aplikuar fondatinën me saktësi. Dendësia e saj dhe forma me majë ofrojnë më shumë mbulim.
Këshillë profesionale: grimierët profesionistë e përdorin këtë furçë për të pikturuar forma të përpikta dhe vija të trasha në fytyrë dhe në trup.

Ingredientët

View full details