Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION FOUNDATION BRUSH - MEDIUM

PRECISION FOUNDATION BRUSH - MEDIUM

Regular price €50,00
Regular price Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë e mesme konike me fibra të kombinuara dhe një kokë më e madhe për aplikim të madh.

Lloji i fibrave: të drejta dhe të valëzuara
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe fondatina të lëngshme, pudra pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni furçën për të aplikuar fondatinën me saktësi. Dendësia e saj dhe forma me majë ofrojnë më shumë mbulim.
Këshillë profesionale: grimierët profesionistë e përdorin këtë furçë për të pikturuar forma të përpikta dhe vija të trasha në fytyrë dhe në trup.

Ingredientët

View full details