Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION FOUNDATION BRUSH -SMALL - 100

PRECISION FOUNDATION BRUSH -SMALL - 100

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë e vogël,e mprehtë dhe e dendur për aplikimin e fondatinës me saktësi të shtuar. Arrisni aftësinë e një piktori me këtë furçë. Për rezultate më të mira, rekomandojmë kthimin e furçës për aplikim me performancë të lartë rreth qepallave.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe fondatinë e lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të aplikuar bazën me saktësi. Dendësia e tufës dhe forma me majë ofrojnë shumë mbulim.
Këshillë profesionale: artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë për të pikturuar forma të sakta dhe vija të trasha në pikturat e fytyrës dhe trupit.

Ingredientët

View full details