Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION EYELINER BRUSH-258

PRECISION EYELINER BRUSH-258

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e vogël, e sheshtë ofron aplikim të kontrolluar. Maja e saj përdoret për të vizatuar vija të holla dhe ana e saj e sheshtë përdoret për vija më të trasha. Qimet e forta lejojnë aplikimin e saktë. Mund të përdoret me kremra dhe lëngje.

Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe të lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Artistët e grimit të filmave e përdorin produktin për të intensifikuar nuancat e përputhshme në konturin e syve dhe për të krijuar efekte të mjegullta dhe të buta të syrit që janë të padukshëm në ekran.

Ingredientët

View full details