Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION CREASE BRUSH - SMALL-214

PRECISION CREASE BRUSH - SMALL-214

Regular price €30,00
Regular price Sale price €30,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e gjatë dhe me majë është ideale për aplikim të kontrolluar dhe përzierje në kapakun e syrit. Butësia e qimeve mundëson aplikim të përpiktë, të ngjashëm me kaligrafinë. Mund të përdoret me pluhura të lirshme dhe të shtypura.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Pluhura të lirshme dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi


Këshillë pro: Butësia dhe saktësia e tij janë ideale për aplikime të sakta dhe të përpikta. Është e ngjashme me furçat e kaligrafisë dhe përdoret nga disa artistë grimi për të krijuar dizajne duke përdorur Aquarelles në aplikacionet e grimit artistik dhe të modës.

Ingredientët

View full details