Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION CREASE BRUSH - MEDIUM - 232

PRECISION CREASE BRUSH - MEDIUM - 232

Regular price €33,00
Regular price €33,00 Sale price €33,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Furçë me majë të gjatë, të hollë dhe precize.
Një furçë elegante "kaligrafike" për Aquarelles. Mjet piktori, më shumë për përdorim artistik. Kur përdoret jep përshtypjen e pikturës në një kanavacë.
Lloji i fibrave: Drejt.
Teksturat e rekomanduara: Krem, pluhur të lëngshëm, të lirshëm dhe kompakt.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details