Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION CORRECTOR BRUSH - 172

PRECISION CORRECTOR BRUSH - 172

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e drejtë, e sheshtë dhe e pjerrët jep një pamje shumë të pastër dhe një aplikim të saktë. Artistët profesionistë të grimit që punojnë në televizione e përdorin gjithashtu këtë furçë për të përcaktuar konturin e buzëve dhe për t'i bërë aktoret të duken më të reja. Mund të përdoret me kremra dhe lëngje.
Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe të lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për aplikim të saktë të korrektorëve dhe concealers për të mbuluar disa papërsosmëri të tilla si rrathët e errët dhe rrudhat.
Këshillë profesionale: Artistët e grimit të filmave e përdorin këtë furçë për të përcaktuar konturin e buzëve dhe për të mbushur formën e gojës për t'i bërë aktoret të duken më të reja.

Ingredientët

View full details