Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION CORRECTOR BRUSH - 172

PRECISION CORRECTOR BRUSH - 172

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e drejtë, e sheshtë, e pjerrët jep një goditje shumë të pastër dhe një aplikim të saktë. Artistët profesionistë të grimit që punojnë në televizione e përdorin gjithashtu këtë furçë për të përcaktuar konturin e buzëve dhe për t'i bërë aktoret të duken më të reja. Mund të përdoret me kremra dhe lëngje.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe lëng.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për aplikim të saktë të korrektorëve dhe concealers për të mbuluar disa papërsosmëri të tilla si rrathët e errët dhe rrudhat.

Ingredientët

View full details