Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION BLUSH BRUSH - 150

PRECISION BLUSH BRUSH - 150

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë shumë e fortë dhe elastike që është e pjerrët për të skalitur dhe transformuar fytyrën duke përdorur hijezimin dhe theksimin. Ky mjet me përdorim profesional është ideal për aplikimin e blush dhe mund të përdoret me pudër pluhur dhe kompakte.

Lloji i fibrave: Të valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: Pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të aplikuar blush. Furça mund të përdoret për të skalitur fytyrën për të korrigjuar formën e saj duke përdorur hijezimin dhe theksimin.
Këshillë profesionale: Në rastin e aplikimeve të grimeve të sofistikuara, kjo furçë përdoret për të skalitur dhe transformuar formën e fytyrës.

Ingredientët

View full details