Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION BLUSH BRUSH - 150

PRECISION BLUSH BRUSH - 150

Regular price €43,00
Regular price Sale price €43,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë shumë e fortë dhe elastike që është e pjerrët për të skalitur dhe transformuar fytyrën duke përdorur hijezimin dhe theksimin. Ky mjet me përdorim profesional është ideal për aplikimin e blush-it dhe . Mund të përdoret me pluhur të lirshëm dhe kompakt.

Lloji i fibrave: të valëzuara
Teksturat e rekomanduara: Pudër e lirshme dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details