Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION BLENDER BRUSH - MEDIUM - 216

PRECISION BLENDER BRUSH - MEDIUM - 216

Regular price €30,00
Regular price Sale price €30,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo është forma ideale e furçës për vendosjen e tonit të syve dhe penelit në kapakun e syrit dhe përgjatë vijës së qerpikëve. Fijet e tij të dendura marrin bujarisht produktin për fitim dhe intensitet të lartë të ngjyrave. Mund të përdoret me pudra pluhur dhe të presuara si dhe me laps sysh.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Të gjithë artistët profesionistë të grimit kanë këtë furçë të domosdoshëm në kompletet e tyre, të cilën e përdorin për të përzier dhe aplikuar produktet me saktësi për të krijuar efekte vëllimi, hijezimi dhe theksimi.

Ingredientët

View full details