Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PRECISION BLENDER BRUSH - LARGE - 236

PRECISION BLENDER BRUSH - LARGE - 236

Regular price €37,00
Regular price €37,00 Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e butë por e fortë me fibra të valëzuara vendos me delikatesë çdo ton sysh për një aplikim të lehtë dhe të shpejtë. Është një mjet kryesor për të gjithë, dhe është veçanërisht i dobishëm për një efekt smoky. Mund të përdoret me kremra, pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: të valëzuara 
Teksturat e rekomanduara: Ton sysh, krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Të gjithë artistët profesionistë të grimit kanë këtë furçë të domosdoshëm në kompletet e tyre, të cilën e përdorin për të përzier dhe aplikuar produktet me saktësi për të krijuar efekte vëllimi, hijezimi dhe theksimi.

Ingredientët

View full details